Bărbat din Pușcași, reținut pentru refuz de probe biologice

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 45 de ani, din comuna Pușcași, bănuit de săvârșirea infracțiunii de refuz prelevare de mostre biologice.

În după-amiaza de 05 martie, bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza satului Pușcași. Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unei locuințe. După eveniment, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului.

Bărbatul a fost identificat, în scurt timp, de polițiști la domiciliul său. La solicitarea polițiștilor, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, pe numele lui fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz prelevare de mostre biologice. În cursul acestei zile urmează să fie prezentat la unitatea de parchet competentă, cu propunere de dispunere a unei măsuri preventive.

2 comentarii la „Bărbat din Pușcași, reținut pentru refuz de probe biologice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.