Vrei să devii polițist? Grăbește-te, mai sunt câteva zile!

Cei care vor să urmeze o carieră de polițist mai au doar câteva zile pentru a se înscrie la concursul de admitere la școlile de poliție.

Până la data de 5 decembrie  se pot depune cererile de înscriere pentru  candidaţii la concursul de admitere la școlile de agenți de poliție.

Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri:

  1. a) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 1300 de locuri (16 locuri pentru rromi, 10 locuri pentru alte minorităţi);
  2. b) Şcoala de Agenţi de  poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 300 de locuri (6 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi);

Pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui https://vs.politiaromana.ro sau pe pagina de internet a Poliţiei Române www.politiaromana.ro, în secțiunea Carieră, veți găsi informațiile necesare cu privire la înscrierea la concusul de admitere la școlile de agenți de poliție.

Înscrierile au loc la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui din municipiul Vaslui, str. Hagi Chiriac, nr. 1, Serviciul Resurse Umane, în fiecare zi lucrătoare, între orele 900 – 1500, unde candidaţii se vor prezenta cu actul de identitate.

 Până în prezent, 228 de candidați au formulat cereri de înscriere pentru Şcoala de agenţi de poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.