Circulație îngreunată mai multe ore pe DE 581 Crasna-Huși, în urma unui accident rutie

Astazi, timp de mai multe ore, circulația pe DE 581 Crasna-Huși a fost mult îngreunată, circulandu-se pe un singur sens, din cauza unui autotren încărcat cu melasă, care s-a răsturnat între localitățile Oltenești și Crețești. Autotrenul, înmatriculat în Republica Moldova circula spre localitatea Crasna, având o încărcătură de 23 metri cubi de melasă. La față locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și modul pentru descarcerare, de la Secția de Pompieri Huși și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. C:oferul TIR-ului a fost transportat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși, primele măsuri luate de pompieri  vizând asigurarea măsurilor PSI  și îndepărtarea scurgerilor de combustibil de pe șosea. La față locului s-au deplasat și prefectul județului Vaslui, Mircea Gologan, dar și și primul-adjunct al  ISU Vaslui, col. Niculae Tătaru.

După mai multe ore, echipajele preyente la locul accidentului au reușit să  repună pe carosabil capului tractor și  cisterna, degajând circulația pe ambele sensuri de mers.

Astazi, timp de mai multe ore, circulatia pe DE 581 Crasna-Husi a fost mult ingreunata, circulandu-se pe un singur sens, din cauza unui autotren incarcat cu melasa, care s-a rasturnat intre localitățile Oltenești și Crețești. Autotrenul, înmatriculat in Republica Moldova circula spre localitatea Crasna, avand o incarcatura de 23 metri cubi de melasă. La fata locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și modul pentru descarcerare, de la Secția de Pompieri Huși și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. C:oferul TIR-ului a fost transportat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Husi, primele masuri luate de pompieri  vizand asigurarea măsurilor PSI  si îndepărtarea scurgerilor de combustibil de pe șosea. La fata locului s-au deplasat si prefectul judetului Vaslui, Mircea Gologan, dar si și primul-adjunct al  ISU Vaslui, col. Niculae Tătaru.

Dupa mai multe ore, echipajele preyente la locul accidentului au reusit sa  repuna pe carosabil capului tractor și  cisterna, degajand circulatia pe ambele sensuri de mers.