Vasluianca Dana Oatu, premiată de Liga Scriitorilor Români, de Ziua Limbii Române

Vasluianca Daniela Oatu a obţinut locul II la secţiunea de poezie a Concursului internațional de poezie, eseu, proză scurtă și dramaturgie ,,Memoria slovelor”,ediția a II-a, 2016, organizat de Liga Scriitorilor Români.

Profesor de limba şi literatura română la Şcoala nr 5 “Ştefan cel Mare” Vaslui, Daniela Oatu este şi o poetă înzestrată cu har şi sensibilitate. Este autor al volumului Eternitate fragilă (Editura Cronica, Iaşi, 2013, coautor al volumelor “Un senior al spiritului : Vladimir Streinu : eseu critic” (Editura PIM, Iaşi, 2010) , “Ochiul de veghe”(Editura Sfera, Bârlad, 2015), dar şi a culegerii de specialitate “Limba română : teste pentru examenul de capacitate”
La Concursul internațional de poezie, eseu, proză scurtă și dramaturgie ,,Memoria slovelor” au participat români de pretutindeni, condiția impusă fiind ca lucrările participante la concurs să nu fi fost publicate în volum, în reviste online sau pe hârtie și să nu se facă publice pe durata concursului sau a jurizării. Lucrările câștigătoare vor fi publicate și în reviste internaționale online, în limba română.
Premierea câștigătorilor se va face pe 31 august, de Ziua Limbii Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.