Trofeul Festivalului „Mai cu folk” a ajuns la Moineşti (galerie foto)

Un număr de 84 tineri şi copii, au evoluat individual, în trupe sau grupuri, în cadrul celei de-a III-a ediţii a Festivalului-concurs „Mai cu folk”, organizat de Primăria Vaslui, care s-a desfăşurat duminică, 15 mai, în Parcul Copou. Au evoluat tineri folk-işti din Moineşti, Târgul Neamţ, Bârlad, Botoşani, Sebeş şi Vaslui, iar sarcina juriului, de a desemna câştigătorii, nu a fost deloc uşoară.  

Organizatorii au oferit trofee şi diplome pe trei categorii de vârstă. Astfel, la secţiunea “individual” 10-15 ani, locul I  a fost câştigat de Mălina Bădrăgan, membră a Asociaţiei culturale “Podul Înalt” Vaslui, locul II de Cezar Ciofu – Asociaţia “Simfonia Artelor” Vaslui , iar locul III de Alexandra Albu şi Daria Boghian, ambele din Târgul Neamţ. La categoria 16-20 de ani,  premiul I a fost acordat Andreei  Hujanu, din Moineşti, iar premiul al II-lea Nicoletei Buhăescu, din Vaslui.

La categoria “grupuri” 10-15 ani, locul I a fost câştigat de Grupul NAY Grupul RAINOROPS, ambele de la Palatul Copiilor Vaslui, iar locul III de duetul Bia&Mălina, de la Munteni de Jos. Un premiu special al juriului a fost acordat Grupului “Fărâmă de stea” din Târgul Neamţ. La categoria 16-20 de ani, locul I a fost câştigat de Grupul HB din Moineşti, locul II de Grupul UNISON, din Vaslui, iar locul III de Grupul OPEN , din Vaslui, căreia i-a fost acordat  şi Premiul pentru creaţie. Trofeul Festivalului i-a fost acordat lui  Radu Comănescu, din Moineşti. După premiere, a avut loc un recital al laureaţilor şi un recital al invitaţilor evenimentului, pe scenă urcând câştigătorii Marelui Premiu de la ediția precedentă, dar şi invitații de anul acesta: Emeric Imre & Jimi  EL Laco. (Mihaela Zărnescu)

One thought on “Trofeul Festivalului „Mai cu folk” a ajuns la Moineşti (galerie foto)

  • 15 mai 2016 la 22:30
    Permalink

    Copii frumosi si talentati!! Au cu ce se mandri parintii lor

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.