Vasile Pavăl: „Îi rog pe vasluieni să nu mă dea înainte câştigător…”

Duminică, 15 mai, Organizaţia Municipală PSD Vaslui şi-a prezentat echipa  pentru Consiliul Local şi programul candidatului pentru Primăria Vaslui, Vasile Pavăl. „Am trecut de faza promisiunilor. Avem un program bazat pe analiză, pe echipă, pe oameni, pentru oameni”, a precizat Vasile Pavăl, trecând pe scurt în revistă rezultatele ultimului mandat, dar şi proiectele  prevăzute pentru 2016-2020. „Atât îi rog pe vasluieni: să nu mă dea înainte câştigător şi să meargă la vot, să-şi exprime opţiunea”, a spus Vasile Pavăl.

PSD vine în faţa alegătorilor vasluieni cu o echipă de consilieri locali în care se regăsesc persoane publice bine cunoscute locuitorilor oraşului: Daniel Neacşu şi Dragoş Cazacu – cei doi actuali viceprimari, Daniela Clătinici – liderul Sanitas Vaslui, Valeriu Caragaţă – administratorul judeţului, profesorii Sorin Popoiu, Luminiţa Vârlan şi Zoica Popescu, Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură Vaslui, etc.

Prezentarea  echipei a făcut-o, în numele celor 2.500 de membri, Adrian Tighici, preşedintele Organizaţiei Municipale  PSD Vaslui, „Va fi o susţinere fermă a organizaţiei Municipale pentru această echipă. Programul este pe pliat pe programul judeţean al Consiliului judeţean, cu anumite obiective axate pe municipiu. Avem un program echilibrat, pragmatic, centrat pe problematica acestui oraş.. Programul este propus de actualul şi viitorul primar al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, şi are ca obiectiv ca în 2020 Vasluiul să arate aşa cum ne-am propus în urmă cu două mandate. Echipa de consilieri pe care o propunem este echilibrată în puct de vedere al vârstei şi genului. Avem în echipă o parte din consilierii actuali, care vin cu experienţă, dar avem şi oamenii noi, cunoscuţi în zona consiliului local. Această echipă va lucra cu viitorul primar, Vasile Pavăl”, a  spus Adrian Tighici, precizând că ţinta propusă la alegeri este de peste 50%, cu o majoritate în Consiliul Local. Motiv pentru care i-a îndemnat pe vasluieni să meargă la vot şi să voteze „ aşa cum le dictează conştiinţa”.

Candidat la Primăria Vaslui pentru al treilea mandat de primar, Vasile Pavăl a recunoscut că are emoţii şi că alegerile locale reprezintă „un examen”, dat în faţa cetăţenilor. „Dacă cetăţenii vor spune DA la alegerile din 5 iunie, îi asigur că voi  merge înainte cu toată responsabilitatea şi seriozitatea, de care am dat dovadă şi până acum. Vom continua eforturile pentru realizarea programului de dezvoltare , pentru a aşeza Vasluiul acolo unde îi este locul. Dacă facem o retorspectivă a ultimelor două mandate, rezultatele sunt bune. Vasluiul se mişcă, a avut parte de o echipă performantă. Nu avem un program bazat pe promisiuni, ci este bazat pe analiză, pe echipă, pe oameni, pentru oameni”, a spus Vasile Pavăl.

Acesta a trecut în revistă realizările din ultimii ani , printre care asigurarea resurselor financiare pentru proiectele de dezvoltare, prin menţinerea la acelaşi nivel a taxelor şi impozitelor locale, atragerea de fonduri din surse externe, cheltuirea judicioasă a banilor, rezultatul fiind un oraş care s-a aşezat „acolo unde îi este locul, în care ne e drag să trăim, cu care ne mândrim, cu o imagine tot mai bună în ţară şi străinătate”  Programul PSD pentru Primăria Vaslui se bazează pe continuitate, pe finalizarea proiectelor aflate în derulare, dar şi pe noi proiecte de investiţii care vizează atât dezvoltarea urbană, cât şi celelalte domenii: social, educaţie, economie,cultura, mediul. “Avem o echipă la Primăria Vaslui din ce în ce mai profesionistă, o echipă de consilieri din care fac parte oameni cu experienţă, dar am adus şi oamenii noi. Acum lucrăm cu această echipă, cu disciplină şi respect faţă de oamenii care merg la vot. După 5 iunie vom vedea ce putem face şi vom merge mai departe, vom lucra pentru Vaslui, voi fi primarul tuturor cetăţenilor acestui oraş. Atât îi rog pe vasluieni: să nu mă dea înainte câştigător şi să meargă la vot, să-şi exprime opţiunea”, a spus Vasile Pavăl. (Mihaela Zărnescu)psd

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.