Tineri și rebeli! S-au înfipt cu BMW-ul într-un stâlp, fix lângă Stația de Ambulanță

Doi tineri în vârstă de 20 și 19 ani au pierdut controlul mașinii în care se aflau, un autoturism marca BMW și au intrat într-un stâlp. Accidentul a avut loc exact în fața stației de Ambulanță Bârlad, iar spre norocul tinerilor, salvatorii au intervenit apoape instant.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu module pentru descarcerare/deblocare), pentru evaluarea, descarcerarea și acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier produs în municipiul Bârlad, în apropierea stației de Ambulanță.
În accident a fost implicat un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane.
La sosirea echipajului de intervenție a fost găsit un autoturism avariat în care se afla un bărbat încarcerat. Victima în vârstă de 20 ani avea picioarele prinse sub bord. După aproximativ 25 minute, victima a fost descarcerată. În tot acest timp, bărbatul a fost asistat medical de personalul care deservea stația de ambulanță din Bârlad. Pasagerul din dreapta este un bărbat de 19 ani. Acesta prezintă un traumatism de genunchi.
După descarcerare, victimele au fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad, iar la o primă evaluare prezintă un traumatism craniocerebral minor, o fractură deschisă gamba dreaptă și o luxație glezna stângă .