Scandalagiu din Muntenii de Sus, reținut de polițiști

Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat din localitatea Muntenii de Sus, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 21 de ani, din Muntenii de Sus, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

În seara de 26 februarie a.c., polițiștii vasluieni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în zona străzii Republicii, din municipiul Vaslui, un bărbat tulbura ordinea și liniștea publică și forța intrarea într-un local public închis.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat bărbatul și au stabilit că acesta, pe fondul consumului de alcool, a sustras de pe un raft al localui, prin folosirea de amenințări, o sticlă de băuturi alcoolice, pe care ulterior, a consumat-o cu persoanele care îl însoțeau. De asemenea, acesta a distrus mai multe bunuri din local, proferând, de asemenea, mai multe amenințări cu violența la adresa celor două angajate ale localului.

Față de bărbat, în data de 28 februarie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore iar ulterior, Judecătoria Vaslui a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.