Tineri cercetați de polițiști pentru comiterea de infracțiuni contra siguranţei circulaţiei

În seara de 12.01.2016, polițiștii Biroului Rutier Bârlad au oprit pentru control un autovehicul care circula pe strada Paloda, din municipiul Bârlad. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind H. Ionuț, în vârstă de 23 ani, domiciliat în municipiul Bârlad. În urma verificărilor efectuate în baza de date privind deținătorii de permise auto s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. H.Ionuț este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Negrești, aflați în serviciu de patrulare împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de jandarmi Vaslui l-au depistat pe P. Marian, în vârstă de 24 ani, din orașul Negrești, în timp ce conducea un autovehicul cu numere provizorii. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că valabilitatea autorizației provizorii de circulație a autoturismului era expirată din luna noiembrie 2015. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile Codului Penal.

 Având în vedere faptul că în această perioadă, carosabilul poate fi umed, iar dimineaţa se instalează destul de frecvent ceaţa, recomandăm conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile de drum şi de trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.