Țigări de contrabandă ascunse în rezervor, descoperite la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit 15.760 țigarete cu timbru de acciză R. Moldova pe care un bărbat încerca să le introducă în țară ascunse în rezervorul autovehiculului pe care îl conducea.

În ziua de 28 iunie, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, Nicolae V., cu cetățenie română și R. Moldova., în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informații deținute de polițiștii de frontieră vasluieni, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra vehiculului, ocazie cu care, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunse în rezervorul autovehiculului, ambalate în pungi vidate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 15.760 țigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare de 3.546 lei și sancționarea contravențională a lui Nicolae V. cu amendă în valoare totală de 10.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.