Țigări ascunse în portieră, depistate la Albița

În P.T.F. Albița, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit 15.760 țigarete cu timbru de acciză R. Moldova pe care un bărbat încerca să le introducă în țară ascunse în portiera din spate a autoturismului pe care îl conducea.

În ziua de 21 iulie a.c., în jurul orei 10.00, la P.T.F. Albița/ județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, cetățeanul român Ștefan H., în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca Chrysler Grand Voyager, înmatriculat în Bulgaria.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră a descoperit ascunse în portiera spate stânga a autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 2.400 țigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare de 540 lei și sancționarea contravențională a lui Ștefan H. cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.