Fetiță de 13 ani din Brăila, răpită și violată ore în șir de un tânăr din Vaslui cunoscut pe TIK-TOK

O fetiţă în vârstă de 13 ani, din satul Pitulaţi din Brăila, a fost răpită şi batjocorită de un tânăr din Vaslui care îşi dăduse întâlnire cu verişoara ei. Totul s-a întâmplat pe 23 noiembrie, în satul Pitulaţi, comuna Scorţaru-Nou din judeţul Brăila, acolo unde tânărul din Vaslui, în vârstă de 22 de ani, a mers pentru a se întâlni cu o tânără de 18 ani pe care o cunoscuse pe internet, mai exact pe tik-tok.

Pentru că nu a găsit-o pe fata de 18 ani, tânărul a intrat în vorbă cu fetiţa de 13 ani, care s-a dovedit a fi verişoara tinerei. Acesta a convins-o pe fată să se urca în maşina sa şi a plecat cu ea. Mama fetiţei a fost cea care a alertat Poliţia atunci când a aflat că fiica sa a fost răpită.

Potrivit primelor informaţii, fetiţa a fost dusă în comuna Băcani din judeţul Vaslui, acolo unde a fost dusă într-o casă şi violată. Ulterior, fetiţa a reuşit să îşi contacteze familia şi a povestit ce i s-a întâmplat. Suspectul a fost identificat, însă nu a fost reţinut până acum pentru că anchetatorii aşteaptă rezultatele unor probe ADN.

“În data de 23 noiembrie 2022, ora 17:37, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unei infracțiuni de viol, în comuna Băcani, județul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Bârlad au stabilit că, la data de 23 noiembrie 2022, un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 22 de ani, ar fi abuzat sexual o minoră. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. Minora de 13 ani a fost preluată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.