Tânăr din Oșești, încătușat după ce a urcat beat și fără permis la volan

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 24 de ani, din comuna Oșești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În fapt, în seara de 12 decembrie, polițiștii rutieri care își desfășurau activitatea pe D.J 207 E,  au efectuat semnal regulamentar de oprire unei persoane care conducea un autoturism pe raza localității Oșești.

Persoana aflată la volanul mașinii nu a respectat indicațiile polițiștilor, a demarat și a mărit viteza de deplasare, fapt pentru care polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului respectiv. După aproximativ 2 km, persoana aflată la volanul mașinii a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu autoturismul în gardul unei locuințe.

La volanul mașinii a fost identificat F. Daniel din localitatea  Oșești. Acesta a devenit agresiv verbal față de polițiști și a incitat la violență persoanele adunate la fața locului, fapt pentru care a fost încătușat și condus la sediul poliției pentru audieri.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore pe numele lui fiind întocmit dosar de cercetare penală. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.