Tâlhar de 20 de ani, reținut de polițiști

Polițiștii bârlădeni au reținut pentru 24 ore, un tânăr de 20 ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie și o infracțiune de furt calificat. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

 Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Bârlad au efectuat cercetări și au probat activitatea infracțională a lui S. Vlad, de 20 ani, domiciliat în comuna Banca, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat.

În luna februarie a.c., tânărul a sustras, prin violență, de la două femei care se deplasau pe raza municipiului Bârlad, cerceii de la ureche. Bijuteriile sustrase au fost ulterior valorificate de tânăr la centre de amanet de pe raza municipiului Bârlad. De asemenea, în luna martie anul trecut, S. Vlad a sustras două telefoane mobile de la o altă persoană din municipiul Bârlad.

Polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Pe numele lui S. Vlad a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.