“Îmi bag mâna în părul ei!” – O bârlădeancă supărată s-a luat la ceartă cu Dăncilă

După vizita de la Vaslui, premierul Viorica Dăncilă s-a oprit la Bârlad, unde, în faţa Spitalului Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman”, avea să fie întâmpinată de o moldoveancă nemulţumită, care a întrebat-o direct: „Nu v-a fost ruşine să veniţi la Bârlad, doamnă?”.

Viorica Dăncilă a încercat să înfrunte situaţia, spunând celor care încercau să o reducă la tăcere pe femeie, să o lase să vorbească, şi a întrebat-o: „De ce? De ce să îmi fie ruşine?”.

Până la urmă, însă, a renunţat la dialog şi s-a refugiat în incinta spitalului, însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi de restul delegaţiei.

În acest timp, protestatara, rămasă afară, l-a avut de înfruntat pe şeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Până la urmă, aceştia au invitat-o să discute cu premierul Viorica Dăncilă în incinta spitalului. Moldoveanca însă nu a dat curs invitaţiei, replicând: „Nu pot, că dacă intru fac criză de nervi acolo şi-mi bag mâna în părul ei! Deci îmi bag mâna în părul ei, vă jur!”.  Sursa video – Realitatea Locală