Permis fals, procurat contra sumei de 100 euro

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trtecere a Frontierei Albița au depistat un tânăr din Republica Moldova care a prezentat la control un permis de conducere fals.

În ziua de 13 februarie a.c., în jurul orei 01.00, în P.T.F.Albița, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în R. Moldova, cetățeanul R. Moldova Anatolie B., în vârstă de 25 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals total.

Cu privire la cele constatate, Anatolie B. a declarat că a pierdut permisul de conducere eliberat pe numele său de autoritățile din R. Moldova în anul 2009, valabil pentru categoria B și că, având nevoie de permis de conducere, a apelat la o persoană din Chișinău care i-a procurat permisul de conducere prezentat la control, contra sumei de 100 de euro.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.