România câștigă Campionatul Mondial de Minifotbal cu ajutorul unui vasluian!

România a câștigat Campionatul Mondial de Minifotbal găzduit de Emiratele Arabe Unite, cu ajutorul unui vasluian! Căpitanul echipei Rapid Brodoc, Vlăduț Mocanu, a înscris în finala celui mai important turneu mondial.
Vlăduț Mocanu și-a îndeplinit un vis cu această convocare, după cum chiar el a declarat. E în fața unui moment așteptat de ani.

Această convocare reprezintă rodul muncii de ani de zile atât la competițiile de minifotbal, cât și la teren mare. Sper să mă ridic la nivelul competiției și să reușim să facem o figură cât mai frumoasă la Campionatul Mondial.

Pe plan local la minifotbal am reușit să câștig trei campionate și plus alte turnee organizate de Federația de Minifotbal. La nivel național am ajuns în ultimii ani în fazele finale ale campionatelor și cupelor alături de echipa Premier din Iași.

Anul acesta alături de echipa națională îmi doresc să ajungem cât mai sus în competiție și de ce nu, să aducem cupa acasă! Mulțumesc atât antrenorului naționalei pentru încrederea acordată, cât și echipei Rapid Brodoc pentru suportul de a participa la o astfel de competiție”, declara fotbalistul de 24 de ani, conform Sport Actual.