Președintele Federației Române de Fotbal, în vizită la Pădureni

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă, cu prilejul unei vizite efectuate în comuna vasluiană Pădureni, că România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului românesc.

“Cunoaștem foarte bine pasiunea pentru fotbal, cu precădere în mediul rural, dar și faptul că nu există posibilități. Pentru noi, România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului și chiar credem că România rurală poate contribui la dezvoltarea societății românești în ansamblul ei”, a declarat Răzvan Burleanu.

Oficialul FRF a participat la Vaslui, la cea de-a patra selecție organizată în cadrul Caravanei “Performanța are viitor”, care are drept scop descoperirea unui nou membru al unei echipe de copii, care va fi coordonată de Ion Geolgău, Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici. Copiii vor beneficia de o excursie la Barcelona și de un cantonament la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

Răzvan Burleanu a anunțat că FRF împreună cu UEFA și cu o serie de sponsori a creat un fond de investiții de aproximativ 3 milioane de euro, în vederea amenajării de terenuri de sport în mai multe localități rurale din țară.

“Până la finalul lunii noiembrie, va fi întocmit caietul de sarcini, în vederea organizării licitațiilor pentru finanțarea a aproximativ 25 de terenuri de sport. Încercăm să aducem și mai mulți bani, cu sprijin din partea autorităților locale. În anul 2017, îmi doresc să inaugurez un astfel de tren în județul Vaslui”, a mai spus Burleanu. Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.