Premii la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială pentru vasluianca Gina Claudia Hamza și pentru Ziarul de Vaslui

Marți, 20 martie, în cadrul celei de a V-a ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) au fost premiaţi asistenţii sociali şi personalităţile care susţin asistenţă socială. Printre finaliști s-au aflat și trei asistenți sociali din  județul Vaslui: Viorel Sergiu Stratulat, Simona Pechianu și Gina Claudia Hamza. Pe scenă a urcat, de această dată, doar Gina Claudia Hamza, asistent social la Căminul de  persoane vărstnice Tutova, care a primit Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu. Tot la Vaslui a ajuns și o Distincție de Excelență pentru susținerea Campaniei CNASR, oferită  de președintele CNASR, prof. univ. dr. Doru Buzducea, Ziarului de Vaslui.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială a avut loc la Ateneul Român în prezenţa a numeroase personalităţi din mediul instituţional şi neguvernamental. Gazda evenimentului a fost Andreea Marin, care este alături de Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială încă de la prima ediţie şi care a transformat seara într-o seară de poveste. O  poveste a oamenilor care fac bine, a celor care schimbă destine și mentalități acolo unde  lucrează.  Pentru că, indiferent dacă au urcat pe scenă sau nu,   la Gala de la Ateneul Român au fost prezenți doar oamenii care stabilesc, , prin tot ceea ce fac zi de zi, standardele calității în asistență socială. ”Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, au stabilit și anul acesta câștigătorii”, a spus prof. univ. dr. Doru Buzducea, președintele CNASR.

Alexandra Ușurelu alături de Muse Orchestra și Rusanda Panfili & Friends au dat un plus de strălucire și eleganță festivității.

În cadrul evenimentului a avut loc și lansarea colecției de DVD-uri a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială 2014-2017 în contextul Campaniei România se ridică în picioare pentru Asistența Socială, campanie pe care Colegiul Național al Asistenților Sociali din România o are în plină desfășurare.

Dar iată și câștigătorii Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediția 2018 t:

 • Premiul Asistentul Social al anului 2017: Stoian Roxana Maria (Vâlcea)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului: Chiran Mihaela Emilia (Dolj)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi: Antonie Ramona (București)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale: Diaconu Nicoleta Emilia (București)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate: Herea Steliana Camelia (Prahova)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost: Biru Lucian (București)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu: Hamza Claudia Gina (Vaslui)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi: Andreș Laura (Arad)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale – economie socială: Mâță Ilarion (Bacău)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare: Ogrean Bogárka-Zsuzsána (Sibiu)
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul prevenirii/ reducerii riscurilor asociate infecției cu HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale: Ioan Violeta (Dâmbovița)
 • Premiul pentru jurnalism: Chiriac Irina (Radio Trinitas București)
 • Premiul politicianul anului: Brașoveanu Sorin (Președintele Consiliului Județean Bacău)
 • Premiul instituţia anului: Fundația ”Un copil, O Speranță (Sibiu)
 • Premiul personalitatea anului 2017 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială: Prof. Univ. Dr. Constantinescu Maria (Universitatea din Pitești)
 • Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistentsocial: Croitor Ecaterina (Cabinet individual de asistență socială, Suceava)
 • Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale: Grigore Marinela (asistent social principal, Constanța)
 • Premiul pentru cea mai activă sucursală CNASR: Sucursala CNASR Mehedinți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.