Reclamant arestat, la Bârlad

Un tânăr de 22 de ani, din Bărlad, a fost reţinut de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad, după cea depus plângere la poliţie pentru că a fost agresat de alţi tineri din municipiu.

Marţi, 27  iunie, o tânără de 19 ani, împreună cu prietenul său, de 22 ani, ambii din municipiul Bârlad, au depus o plângere la Poliție municipiului Bârlad, susținând că au fost loviți de mai mulți tineri.

Polițiștii  din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul în acea zi cele două părți vătămate se aflau pe o stradă din Bârlad. La un moment dat, între prietenul tinerei și alţi trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 de ani, toți din municipiul Bârlad, a izbucnit un conflict spontan, lovindu-se reciproc.

Joi, 29 iulie, polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 22 ani, care inițial depusese plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și a unui tânăr  în vârstă de 18 ani, ambii fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de azi, cei doi bârlădeni au fost prezentați la unitatea de parchet competentă, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.