Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Pregătirile pentru alegerile parțiale de la Oșești, în grafic - Ziarul de Vaslui

Pregătirile pentru alegerile parțiale de la Oșești, în grafic

În contextul în care duminică, 22 octombrie, începe campania electorală pentru alegerea unui nou primar în comuna Oșești, prefectul Eduard-Andrei POPICA s-a asigurat că toate activitățile sunt îndeplinite conform termenelor cuprinse în Calendarul electoral, aprobat prin Hotărâre de Guvern.

A fost întocmită documentația privind achiziția de servicii tipografice și servicii conexe pentru tipărirea buletinelor de vot și a fost asigurată hârtia necesară tipăririi acestora.

De asemenea, au fost confecționate ștampilele de control ale secțiilor de votare și au fost aduse la cunoștință publică semnele electorale ale partidelor politice care participă la alegerile parțiale. Au fost stabilite locurile speciale pentru afișaj electoral și au fost amplasate panouri electorale în cadrul acestora.

În perioada următoare se va întocmi macheta buletinului de vot care va fi folosit la alegerile parțiale pentru primar din comuna Oșești, din 5 noiembrie, și se va încheia contractul de tipărire a buletinelor de vot.

Pentru planificarea, organizarea și coordonarea activităților din domeniul ordinii și siguranței publice, la nivelul Instituției Prefectului-județul Vaslui a fost realizat un Plan de măsuri care vizează atât perioada premergătoare, cât și cea în care se desfășoară alegerile locale parțiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.