Prefectul județului Vaslui: “Oamenii au înțeles mesajul autorităților și, în noaptea de Înviere, au stat în casă”

Prefectul județului Vaslui, Mircea GOLOGAN, însoțit de șeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, comisar-şef Gabriel-Doru Panţiru, comisarul șef de poliției Petru Maximiuc, adjunctul IPJ Vaslui și comisarul George Sava, șeful Poliției rutiere, a fost prezent în județ pentru a verifica dacă se respectă regulile impuse de Starea de urgență, dar și de Ordonanțele Militare emise de Guvernul României.

În urma vizitei în județ, atât pe drumurile publice, cât și în lăcașele de cult și în vecinătatea acestora, s-a constatat că cetățenii județului Vaslui au dat dovadă de responsabilitate și au stat acasă.

“Vreau să le mulțumesc cetățenilor județului Vaslui pentru responsabilitatea de care au dat dovadă. Oamenii au înțeles mesajul autorităților și au stat în casă. Este o perioadă dificilă pentru noi toți, dar cu cât vom fi mai responsabili și vom respecta distanțarea socială, cu atât vom reuși să scăpăm mai repede de restricțiile impuse și să ne reluăm activitățile de zi cu zi. Le doresc tuturor cetățenilor județului Vaslui Sărbători Pascale liniștite alături de cei dragi. Hristos a Înviat!”, a declarat prefectul județului Vaslui, Mircea GOLOGAN.

Voluntarii și preoții au împărțit lumina la domiciliu, iar distribuirea continuă și duminică, între orele 06.00 – 12.00. Autoritățile române au avertizat pentru aceste zile populația să rămână acasă pentru a nu crește riscul răspândirii Covid-19.