Emoționant: O bătrână a sunat la 112 în Sâmbăta Mare: ”…nu mai am ce mânca!”

Astăzi, în Sâmbăta Mare, ultima zi din Postul Paștelui, polițiștii din orașul Murgeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o bătrână de 73 de ani, din Epureni, județul Vaslui.

În jurul orei 12.00, bunica Maria a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților : „Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieșită din spital și nu mai am ce mânca!”. Întrucât în această perioadă dificilă, cei în etate sunt și cei mai afectați, polițiștii au facut un gest de omenie, cumparându-i bătrânei diverse alimente, încercând astfel să îi facă acesteia sărbătorile mai frumoase. A strâns fiecare cât a putut, au mers la magazin și au cumpărat pentru bătrână alimente (orez, ulei, făina, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne și ouă).

Ionuț, un tânăr agent de la ordine publică, a fost astfel desemnat să-i ofere batrânei alimentele necesare, alături de urări de sănătate și fericire. Emoționată de gestul polițiștilor, bunica Maria le-a mulțumit acestora pentru bunăvoința lor și le-a transmis, la rândul ei, urări de sănătate, noroc și putere de muncă!