”Porți Deschise” la Prefectură

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată la Instituţia Prefectului-județul Vaslui, care ”şi-a deschis uşile“ unor elevi ai unităţilor de învăţământ din municipiul reşedinţă de judeţ.

Peste 50 de elevi ai școlilor gimnaziale ”Constantin Parfene“ şi ”Mihail Sadoveanu” Vaslui au trecut pragul instituţiei.

Vizitatorii au fost întâmpinați de subprefectul Mircea GOLOGAN, care a ținut să-i felicite pe copii, urându-le ”La Mulți Ani”, de ziua lor. ”Ne bucurăm că ați răspuns acţiunii pe care am iniţiat-o. Ne bucură curiozitatea voastră! Avem o bună colaborare cu cele două unități școlare. Consider că rolul nostru este de a fi mereu aproape de educație, de cetăţeni şi  de a fi transparenţi în activitatea pe care o desfăşurăm. La mulți ani, tuturor copiilor”, a spus subprefectul Mircea GOLOGAN.

La rândul lor, elevii s-au pregătit pentru întâlnirea cu salariații Instituției Prefectului-județul Vaslui, prezentând un program artistic. Aceștia au organizat și o mică expoziție de desene, întâlnirea încheindu-se cu acordarea de diplome și dulciuri tuturor copiilor prezenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.