Nelu Tătaru (PNL): “Domnule Dragnea, nu mai minţiţi electoratul. Nu aţi construit niciun spital, în 25 de ani!”

propaganda-electoralaMedicul Nelu Tătaru, candidat PNL Vaslui pe lista de la Senat, susţine că, în ultimii 25 de ani, partidul condus de Liviu Dragnea, PSD, nu a construit niciun spital. “Domnule Dragnea, încetaţi să mai minţiţi electoratul. Nu aţi construit niciun spital în 25 de ani, timp în care PSD a condus România. De ce să vă creadă lumea, acum, că veţi construi vreunul? Nu mai minţiţi lumea”, spune Tătaru. Cunoscutul medic chirurg spune că PSD a distrus sistemul de sănătate prin subfinanţare şi corupţie, lucru care a condus la plecarea medicilor din ţară. Partidul Social Democrat se face vinovat de proasta gestionare a resurselor din sistem, mai spune candidatul PNL la Senat, “aşa cum a fost celebrul caz al aparatului de înfrumuseţare de la Spitalul de Arşi, sub ministeriatul lui Nicolae Bănicioiu”. “PSD conservă sistemul actual corupt, cu directori de spitale numiţi pe criterii politice şi mânaţi de interese financiare personale, să crească numărul de tratamente costisitoare, în loc să prevină îmbolnăvirile. Oamenii trebuie să afle că doar Partidul Naţional Liberal a construit spitale locale şi acum se angajează să construiască opt spitale regionale: două în Bucureşti (sectorul 3 şi sectorul 6), Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova, Constanţa, Târgu Mureş. Trei dintre ele au fost deja începute de Guvernul Cioloş“, susţine candidatul PNL. Liberalii îşi propun să pună pe picioare sistemul de sănătate prin câteva măsuri: Casa Medicului – 900 de locuinţe destinate medicilor din zonele rurale sau urbane mici, în care să-şi poată desfăşura şi activitatea, într-un cabinet cu dotări moderne; dublarea salariilor medicilor, de la 1 iulie 2017; creşterea salariilor asistenţilor medicali, în medie cu 20% anual, începând cu 1 iulie 2017, până la dublarea acestora; salariu dublu de la începutul rezidenţiatului şi încheierea unui contract pe termen de cinci ani de la finalizarea rezidenţiatului”, explică Tătaru. PNL îşi mai propune să încurajeze prevenţia, prin reintroducerea unui set de analize anuale gratuite. Pe termen mediu şi lung, explică medicul chirurg, această măsură va duce la o populaţie mai sănătoasă şi la scăderea cheltuielilor bugetare cu tratarea bolilor.

 

One thought on “Nelu Tătaru (PNL): “Domnule Dragnea, nu mai minţiţi electoratul. Nu aţi construit niciun spital, în 25 de ani!”

  • 23 noiembrie 2016 la 09:33
    Permalink

    Eu cu el votez, e om destept si nu e nici psd! Sunt sigur ca tot pt bani face asta, dsr sa speram ca nu isi uita meseria de baza

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.