Bărbat de 38 de ani, reținut după ce și-a terorizat părinții

Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Grivița, județul Vaslui a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din localitatea Grivița, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

”Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 15 iunie, bărbatul si-a lovit în mod repetat părinții și i-a amenințat, aceștia fiind nevoiți să se refugieze în locuința unor vecini. În derularea activității infracționale, agresorul a distrus mai multe bunuri de la locuința părinților săi și a proferat amenințări chiar în prezența polițiștilor care au intervenit pentru a proteja victimele și a cerceta condițiile producerii incidentului. În urma agresiunii, o femeie de 63 de ani va necesita 3-4 zile de îngrijiri medicale iar un bărbat în vârstă de 68 de ani va necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale” a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În data de 15 iunie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.