Municipiul Vaslui va avea un bazin olimpic de înot?

Proiectul, în valoare de 97 de milioane de lei, a trecut, săptămâna trecută, de comisia tehnico-economică a Companiei Naționale de Investiții, primind aviz favorabil.

„Este vorba despre un obiectiv cu o importanță majoră pentru județul Vaslui, având în vedere că unicul bazin olimpic de înot din regiunea Moldovei este în Bacău.Întotdeauna am susținut investițiile prin care Guvernul contribuie la dezvoltarea locală şi regională şi, încă din campania electorală pentru alegerile locale, am adus în discuție proiecte prin care să ducem Vasluiul la nivelul următor. În acest sens am avut mai multe întâlniri cu doamna Manuela Pătrăşcoiu, director al CNI.

Nu îmi aloc merite pentru proiectul pe care Primăria Vaslui l-a demarat. Dimpotrivă, susțin această inițiativă, indiferent de culoarea politică a partidului din partea căruia vine.
Guvernul României va aproba acest proiect, indiferent de emitenții lui. Cei care contează în acestă ecuație politică sunt oamenii şi beneficiile pe care le putem aduce în viața lor.
Felicit efortul administrației locale a municipiului Vaslui şi voi susține toate demersurile necesare pentru concretizarea acestui proiect și nu numai.” a declarat Tudor Polak, deputat PNL de Vaslui