În prag de iarnă, ne despărțim cu regret de un membru de onoare al comunității vasluiene, profesorul Vasile BAHRIM.

Profesor de chimie care a dat orașului nostru numeroși elevi olimpici și, ulterior, profesori de chimie la rândul lor, director adjunct la Liceul de Chimie industrială nr. 4, director la Liceul de Chimie nr. 4, inspector teritorial, inspector general adjunct și inspector școlar de specialitate fizică-chimie la ISJ Vaslui, profesorul Vasile Bahrim a fost, mereu, același cadru didactic autentic, posedând un har deosebit în a transmite elevilor și dascălilor pe care i-a îndrumat dragostea pentru materia predată, fiind distins, printre multe alte premii, cu diploma Gheorghe Lazăr, clasa I.

Ca membru al Consiliului Seniorilor vasluieni, profesorul Bahrim a fost un adevărat model de echilibru, demnitate și înțelepciune, cumpătare și eleganță a exprimării, pe care ni le vom aminti de fiecare dată cu respect.

„Firescul lui, lumina din ochi şi zâmbetul minunat”, calități consemnate de un alt regretat membru al Consiliului Seniorilor vasluieni, vor rămâne pentru totdeauna în amintirea celor care l-au cunoscut și apreciat.

Condoleanțe și putere familiei îndoliate!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

PRIMAR,

Ing. VASILE PAVĂL