UPDATE! Tânăr împușcat de polițiști după ce și-a măcelarit părinții

Scene desprinse din filmele de acțiune noaptea trecută în Protopopești, comuna Tăcuta. Un tânăr de 33 de ani a luat un topor și și-a lovit părinții cu sălbăticie la nivelul capului. Alertați de vecini, polițiștii au ajuns la fața locului și au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a-l calma pe agresor.
Echipajul de ambulanță chemat la fața locului i-a preluat pe părinții bărbatului, ambii în comă, dar și pe tânărul împușcat. Bărbatul a devenit din nou agresiv, atacând membrii echipajului de salvare, aceștia fiind nevoiți să sune la Poliție!

“La Protopopesti, comuna Tăcuta, solicitare pentru un bărbat de 33 de ani agitat. A fost trimisă o ambulanță B2. Echipajul a observat comportamentul agresiv și au evitat intrarea în locuința, solicitând poliția. Când a intrat în casă poliția a descoperit mama și tatăl agresorului înjunghiați pe pat, inconștienți. Au fost trimise în sprijin două echipaje cu medic de la SMURS și SAJ.

Bărbatul de 33 de ani prezenta o plagă împușcată la nivelul unei gambe, a fost preluat de ambulanta C2 cu medic. Poliția nu l-a însoțit în ambulanță. Victima a devenit din nou foarte agresivă cu echipajul care a oprit ambulanta și a solicitat prin 112 din nou Poliția. Viața lor a fost pusă în pericol!

Ambulanța TIM de la SMURD a preluat tatăl agresorului care are un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă profundă. Ambulanța B2 a preluat mama agresorului care are și ea un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă superficială.!” ne-a declarat dr. Daniel Ungureanu