Marius Arcăleanu va candida pentru președinția PNL Vaslui

„Am decis să candidez pentru funcția de președinte al PNL Vaslui – organizația municipală.
Este un context important pentru PNL, acela al pregătirii alegerilor în partid la nivel național.
Situația generează nevoia unor decizii importante și pentru noi, cei care vrem să facem parte din echipa ce va conduce partidul în etapa următoare.
Consider că funcția de președinte al organizației municipale va constitui un suport solid pentru candidatura mea ulterioară la funcția de președinte al PNL Vaslui – organizația județeană.
Din discuțiile cu dumneavoastră a rezultat nevoia de democrație și comunicare în organizațiile noastre locale. Fiecare dintre noi a efectuat deja o analiză a modului de funcționare al PNL Vaslui și a identificat provocările care trebuie depășite.
Sunt adeptul democrației și comunicării și, de aceea, vă asigur că, împreună, putem depăși situația actuală, în care deciziile sunt luate dictatorial, de unul singur, fără consultări cu ceilalți colegi din PNL Vaslui, de către președintele actual al organizației județene.
În acest context, decizia mea se datorează, în primul rând, nevoii de a reforma organizația PNL Vaslui împreună cu dumneavoastră.
Sunt sigur că mulți dintre dumneavoastră mă veți susține, având în vedere colaborarea noastră deosebită din ultimii ani și obiectivele de interes comun pe care le-am identificat de-a lungul timpului.” a postat Marius Arcăleanu, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare