Doi vasluieni urmăriți internațional, prinși la vama Nădlac

În data de 12.01.2016, ora 20.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac — Nagylak, s-au prezentat pentru a ieși din țară, călătorind ca pasageri într-un autoturism marca BMW, cetățenii români Napoleon și Mihai S., în vârstă de 22 respectiv 20 de ani, din județul Vaslui, care intenționau să ajungă în Franța.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că autoritățile române emiseseră pe numele celor doi frați o alertă, aceștia sustrăgându-se de la urmărirea penală pentru infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal și infracțiuni de lovire sau alte violențe.

În data de 13.01.2016, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio care circulă pe relația Ungaria — România, cetățeanul român Dionisie K., de 52 de ani, din municipiul Brașov.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că autoritățile române emiseseră pe numele bărbatului o alertă, acesta având de executat o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză și predării acestora unor echipe de polițiști din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.