Hoți de lemne, reținuți pentru 24 de ore

Doi bărbați, în vârstă de  31 de ani, respectiv 27 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și distrugere, au fost identificați şi reţinuți de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși. Aceștia au fost prezentați astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși.

Polițiștii  Secției 4 Poliție Rurală Huși  efectuează cercetări față de doi bărbați, unul de 31 de ani,  din comuna Pădureni, județul Vaslui, iar celălalt în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în comuna Horgești, județul Bacău, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere.

La data de 21  august a.c., cei doi bărbați au fost surprinși de un angajat al Ocolului Silvic Huși, în timp ce încercau să sustragă lemne dintr-un depozit situat pe raza comunei Pădureni.

La vederea pădurarului, persoanele bănuite au abandonat lemnele și l-au îmbrăncit  pe acesta pentru a-și asigura scăparea. Pădurarul a cerut ajutorul unui alt coleg care le-a ieșit în drum, cei doi bănuiți au abandonat căruța, după care s-au întors și au atacat cu un cuțit cei doi angajați ai Ocolului Silvic. Atât cei doi pădurari, cât și o altă persoană care-i însoțea pe aceștia, au fost loviți cu pumnii și amenințați cu topoarele de cele două persoane reținute în prezent.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Huși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.