„Furios și iute” de Vaslui: Băut și fără permis, un bărbat s-a fugărit cu polițiștii de la rutieră

În ziua de 21 iunie, ora 15:30, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 245A, pe raza comunei Lipovăț, județul Vaslui, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar pentru oprire față de un autoturism înmatriculat în județul Vaslui.

Conducătorul autoturismului a refuzat să se conformeze și a efectuat un viraj la dreapta spre pădurea Lipovăț, încercând să se sustragă controlului. Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, reușind să îl oprească după aproximativ 10 minute, pe un teren viran. Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 50 de ani din Deleni, județul Vaslui.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.