Dumitru Buzatu: “Campania electorală a PSD nu va fi axată pe atacuri la adresa contracandidaţilor”

propaganda-electoralaÎn prima zi a campaniei electorale, Organizaţia Judeţeană Vaslui a  Partidul Social Democrat şi-a prezentat candidaţii consideraţi a fi pe locuri eligibile la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Obiectivul declarat al acestor alegeri este obţinerea de către PSD Vaslui a minim două mandate de senator şi a cinci mandate de deputat.

În cadrul conferinţei de presă s-a vorbit  despre atât  viziunea Partidului Social Democrat privind dezvoltarea judeţului Vaslui cât şi despre proiectele care vor fi  promovate în Parlamentul României. Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui  a afirmat că partidul pe care îl conduce va duce o campanie “curată”, care nu va fi axată pe atacuri la adresa contracandidaţilor, ci pe promovarea programului partidului.

“Se profilează o campanie electorală foarte serioasă, bazată pe cunoaşterea programului PSD, bazată pe muncă, pe discuţii cu cetăţenii şi, mai puţin, sau deloc, pe dezbateri sterile cu contracandidaţii noştri. Dorim ca oamenii să cunoască articulaţiile principale ale PSD, să prezentăm aceste lucruri prin intermediul candidaţilor noştri, în deplasări prin localităţile judeţului, prin discuţii cu alegătorii din mediul rural şi urban, cu cei din diverse categorii profesionale, fără a ne antrena acuzaţii, insulte, calomnii, tot arsenalul campaniilor negative. Noi dorim să facem o campanie pozitivă şi îi invităm pe toţi candidaţii celorlalte partide să facă acelaşi lucru. Este o tradiţie a PSD de a discuta direct cu oamenii, de a le face cunoscute propunerile noastre, de a ignora atacurile personale”  a spus Dumitru Buzatu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a  Partidul Social Democrat.

Acesta a prezentat şi candidaţii PSD Vaslui. Astfel, pentru Senat lista este deschisă de senatoarele Gabriela Creţu şi Doina Silistru (absentă din cauza unor probleme de sănătate) şi de Cristian Lungu, primarul comunei Coroieşti.  Pentru Camera Deputaţilor, lista PSD Vaslui este deschisă de deputaţii Adrian Solomon, actualul preşedinte al Comisiei de muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor, Ana Birchall, preşedinta Comisiei pentru afaceri europene pe şi de Irinel Stativă. Propunerile PSD Vaslui continuă cu omul de afaceri huşean Aurel Căciulă, cu Ramona Mocanu, director al Muzeului Judeţean “Ştefan cel Mare” Vaslui şi cu medicul veterinar Traian Petcu, fost director  al DSVSA Vaslui.

“Şi în acest an, şi la aceste alegeri, PSD  vine cu un program serios, vine cu o echipă, o echipa care a confirmat. Dacă vă întrebaţi de ce PSD Vaslui vine cu aproape aceeaşi oameni în contextul în care, la nivel naţional, PSD vine în procent de 86% cu oameni noi pe liste, trebuie să o spunem, şi o spunem noi, că potrivit sondajelor efectuate, echipa de la Vaslui se află pe primul loc, la mare distanţă de toate celelalte organizaţii judeţene. Asta, poate, a contribuit la încrederea care ne-a fost acordată”, a spus senatorul Gabriela Creţu, vorbind, ca şi ceilalţi candidaţi, despre programul cu care Partidul Social Democrat vine de această dată în faţa alegătorilor

“Programe avem, avem o echipă serioasă, şi, în cele 30 de zile de campanie electorală, sperăm să îl  convingem pe cetăţeni să aleagă conform intereselor lui. Oricâte critici ne va aduce opoziţia, şi eu sunt sigură că o va face, noi avem ce spune, in mod concret, fiecărui cetăţean. Ne-am propus, am făcut! Eu am încredere în cetăţenii acestui judeţ  că vor alege ceea ce este mai bun pentru ei. Vrem să fim din nou la guvernare, pentru că, aşa cum sună şi sloganul partidului, îndrăznim să credem în România, îndrăznim să credem că, împreună putem construi un viitor mai bun pentru copiii şi pentru nepoţii noştri”, a mai spus  Gabriela Creţu.

Ceilalţi candidaţi cu experienţă în Parlament au adus argumente privind măsurile de creştere economică iniţiate şi implementate de PSD, în timp ce candidaţii introduşi acum pe liste şi-au prezentat dorinţa de a milita pentru  rezolvarea problemelor în domeniile în care activează în prezent, experienţa ajutându-i să identifice mai uşor nu numai disfuncţionalităţile existente, ci şi modul lor de rezolvare.

La final, Dumitrui Buzatu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD le-a urat succes tuturor candidaţilor şi a anunţat şi obiectivul acestor alegeri: obţinerea a minim două mandate de senator şi a cinci mandate de deputat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.