Doi moldoveni și un francez s-au întâlnit la Bârlad și s-au tamponat

Carambol cu trei mașini în această după-amiază la intrarea în Bârlad! Două autoturisme înmatriculate în Republica Molodova și unul înmatriculat în Franța s-au ciocnit ușor. Autoturismul înmatriculat în Franța nu a păstrat distanța regulamentară, lovind în spate autoturismul marca Renault, care la rândul său a lovit autoturismul marca Renault. Din fericire nu au existat victime.

“Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), pentru asigurarea măsurilor PSI și evaluarea persoanelor implicate într-un accident rutier produs la intrarea în municipiul Bârlad dinspre Vaslui, un zona Petrom.
În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane.
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autoturisme avariate. Dintr-un autoturism aveau loc scurgeri de lichid combustibil în afara carosabilului. Au fost evaluate persoanele implicate în accident, însă niciuna dintre acestea nu a necesitat îngrijiri medicale.
Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de cazuri și au oprit scurgerea de combustibil.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.