Tineri din Negrești, reținuți după ce s-au bătut într-un bar

Poliţiştii Compartimentului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reţinut doi bărbați, din localitatea Valea Mare, orașul Negrești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tuburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au documentat și probat activitatea infracțională a doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 23 de ani, din localitatea Valea Mare, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tuburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în data de 6 februarie 2022, ora 19.30, pe terasa unui local de alimentație publică din satul Valea Mare, orașul Negrești, cei doi tineri ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, și ar fi agresat doi tineri de 19 ani, lovindu-i cu pumnii în zona capului. 

Ca urmare a agresiunii suferite, victimele au suferit vătămări corporale ce vor necesita 11 – 12 zile, respectiv 2-3 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

În data de 8 februarie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii negreșteni au luat față de tinerii cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor 2 tineri.