De sărbători, la Happy Cinema Vaslui biletele la film sunt câștigătoare

Doar în filme mai vezi promoţii cu premii garantate! Doar în filme şi la Happy Cinema, desigur. Cafea aromată și capuccino cremos care îți vor încălzi zilele de iarnă, jucării, dulciuri si accesorii pentru cei mici, toate aceste premii si multe altele te aşteaptă acum la Happy Cinema.

Biletele la film cumpărate în perioada 22 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022 sunt câștigătoare! Odată cu biletul, vei putea învârti roata norocului care ascunde unul dintre cadourile aflate deja pe lista ta de dorințe. Iar în această iarnă, Happy Cinema și prietenii de la Nescafe, Nestle și Coca Cola sunt cu adevarat generoși: peste 2500 de premii își așteaptă câştigătorii printre iubitorii de film.

Sărbătorile de iarnă înseamnă bucurie, atmosfera feerică şi mai ales cadouri. Cinematograful din Silver Mall ţi le oferă pe toate. Tot ce trebuie să faci este să vii la Happy Cinema. Numărătoarea inversă începe! Premiile se oferă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii despre promoție și programul filmelor pe www.happycinema.ro