Daniel Olteanu (PNL): “E timpul ca vasluienii să își recapete încrederea în cei care îi reprezintă la București!”

propaganda-electoralaZile de campanie pline pentru Daniel Olteanu, prima poziție pe lista PNL Vaslui la Camera Deputaților, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Olteanu, care s-a remarcat în funcția de prefect al județului, s-a întâlnit cu locuitorii mai multor comune din apropierea municipiului Bârlad, printre care Banca, Epureni și Popeni, care i-au transmis că își doresc parlamentari de încredere, implicați în viața comunităților rurale.

Vasluiul s-a adâncit în sărăcie și izolare cu fiecare promisiune pe care PSD a scos-o din tolba cu minciuni și a fluturat-o în fața oamenilor necăjiți. Așa am ajuns în situația în care suntem astăzi, când vasluienii nu doar că și-au pierdut încrederea în cei care îi reprezintă la București, dar au învățat să se mulțumeascǎ, de fiecare dată, cu puțin. În unele comune din apropierea Bârladului, unde am fost în ultimele zile, un kilometru de drum pietruit de acasă și pânǎ la primărie este, pentru mulți oameni, un motiv de bucurie. La fel și un cabinet medical amenajat într-un spațiu îngust, cu dotări minime, dar care scutește totuși o deplasare anevoioasă la distanță de trei, patru sate. Când, de 25 de ani, ți se oferă aceleași vorbe goale, nici nu mai știi ce e normal să speri de la ziua de mâine. E timpul să așezăm lucrurile pe direcția corectă, e momentul pentru schimbare!, a spus Daniel Olteanu, care a subliniat că își dorește un mandat activ atât în Parlament, cât și în teritoriu.

Daniel Olteanu (PNL) a mers, în cursul zilei de ieri, și la Murgeni, cel mai mic oraș din județul Vaslui, unde majoritatea locuitorilor este de etnie rromă, iar numărul asistaților sociali, în creștere de la an la an, din cauza administrației PSD.

Sunt comunități întregi unde sărăcia merge mână în mână cu pomenile electorale. Oamenii trăiesc de pe o zi pe alta și, în loc să fie sprijiniți să muncească pentru ei și familiile lor, sunt cumpǎrați pentru voturi, din patru în patru ani. Dacă ne dorim să avem bunăstare pe termen lung, nu mai trebuie să ne prefacem că nu vedem mâna întinsǎ a celor peste 100.000 de vasluieni care primesc ajutoare sociale. Schimbarea trebuie să înceapă, în primul rând, de la atitudinea corectă față de comunitate și problemele ei, crede liberalul Daniel Olteanu.

Acesta susține că, în 11 decembrie, votul vasluienilor trebuie să meargă către Partidul Național Liberal, care a propus un prim-ministru atent la nevoile comunităților sărace, Dacian Cioloș, premierul care a venit cu proiecte concrete pentru județul Vaslui.
Peste 100 de milioane de euro vor ajunge la Vaslui pe proiectele primarilor și ale întreprinzătorilor privați, prin programul Guvernului Cioloș, destinat exclusiv județului nostru. Sunt bani care, dacă îi vom consuma cu folos, ne pot scoate din rândul județelor de categoria a doua și pot rezolva o parte din nevoile urgente ale comunităților locale. Este pentru prima dată când Vasluiul devine prioritatea unui Guvern, și ni se oferă, în plus, avantaje la obținerea unor finanțări europene consistente. Nu concurăm cu nimeni, depinde doar de inițiativa și dorința noastră de implicare. Sper ca vasluienii să înțeleagă cât de important este acest program pentru dezvoltarea județului și să acorde votul lor de încredere celor care ne sprijină, nu celor care ne sfidează continuu!, a declarat Daniel Olteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.