Dacă Trump este bun în America, Corneliu Bichineţ este bun în Vaslui!

propaganda-electorala

Încep campania cu o promisiune: voi face tot ce ţine de mine ca acest judeţ să fie respectat! Vreau ca judeţul acesta cu ţărani  destoinici, cu muncitori foarte bine calificaţi şi intelectuali de prestigiu, cu oameni de cultură care s-au impus pe plan naţional şi în lume, dar mai ales cu elevi şi studenţi care fac cinste României pe unde merg, să fie respectat. Nimeni nu trebuie să uite că,   în vremea comunismului, din satele judeţului nostru au mers în marile cetăţi industriale precum Bucureşti, Braşov, Constanţa, Timişoara, Galaţi, zeci de mii de fete şi flăcăi. Cei mai mulţi au reuşit să se impună acolo, şi-au întemeiat familii, au copii intelectuali, nepoţi, şi la toate se adaugă nostalgia după tinereţea scursă şi locurile natale.

După anii ’90, mulţi dintre cei care au lucrat la minele din România şi pe marile şantiere, pensionari sau nu, s-au întors acasă, fie la părinţi, fie la socri. Unii dintre ei s-au integrat în lumea satului pe care o părăsiseră cu 35-40 de ani în urmă, alţii nu au reuşit să devină nici orăşeni pe unde au fost, n-au acceptat să devină nici ţărani. Aceia sunt cei mai duri la întâlnirile electorale, beau pe caiet la crâşmă, sunt nemulţumiţi de orice şi puşi pe galceavă.

În esentă, o dată la patru ani, oamenii încep să-şi înfiripe speranţe, pentru că alegerile le dau posibilitatea să-i trimită în Parlament pe cei pe care şi-i doresc. Să nu subestimeze nimeni capacitatea de judecată şi comparaţie, capacitatea de analiză şi decizională a celor care votează. Cei care sunt manipulaţi şi şantajaţi cu ajutoarele sociale, cei care practic perturbă votul pentru că votează împotriva voinţei şi conştiinţei lor, să ştiţi că nici ei nu sunt proşti! Mi-aş dori ca în aceste alegeri să nu mai ţină cont de prefecţi, oficialităţi de la judeţ, primari sau alt fel de angajaţi ai primăriilor, ci să voteze conform conştiinţei lor de oameni. Au de unde alege! Listele sunt afişate la primării. Partidele înscrise în cursa electorală au căutat şi au reuşit să promoveze oameni foarte buni. Din nefericire însă, şi la aceste alegeri au reuşit să se cocoaţe în fruntea listelor, uzitând de favoritisme, obedientă, intrigi, şantaj, şi indivizi sau individe care pot face rău judeţului numai dacă le pronunţi numele.

O să fiu necruţător cu dăunătorii şi cu impostorii! Un individ fără scrupule care conduce, practic, PNL Vaslui, care crede că reprezintă ceva în judeţ, profitând de slăbiciunea vechilor liberali, a impus pe liste o fiintă pe care, din eroare, a cultivat-o şi Dan Marian. Acesta din urmă a pregătit-o ideologic, ştiind că fiinţa în cauză poate face senzaţie la Bucureşti. Nu prin legi, proiecte ori amendamente, ci prin deja cunoscutele “poale în brâu”. De la Vaslui a mai plecat o duduie, în urmă cu ceva ani. E vorba despre Alina Plugaru, care a zăpăcit tot Bucureştiul, nu cu “poale în brâu”, ci cu “poale în cap”. Cel care conduce PNL Vaslui şi îl distruge sistematic este Lucian Timofticiuc, care şi-a băgat coada şi la PSD. La tot “lucrat” pe Victor Alexeev, la fel, de doi ani de zile, pe soaţa popii din Cotic, iar pe o “plăpandă” bucuresteancă practic a făcut-o de ruşine cântându-i mereu prin redacţie, ca un obsedat, “Cucule, pasăre sură, nu intra la mine-n… şură”.

Ei, bine, vasluienii au de ales şi de la ALDE: pe moş Harcă, de la Chisinău, şi pe plăpandul fiu de suflet al lui Tăriceanu. Ce treabă au oamenii aceştia cu judeţul Vaslui, nu-mi pot da seama, însă am înţeles că a pus gheara şi pe ei acest om lacom, care decimează PNL. Partidul pe care îl conduc în judeţul Vaslui, PMP, şi-a prezentat candidaţii. Pe mine mă “prezintă”, de un an şi ceva, Lucian Timofticiuc. Nu îţi dau niciun ban! Nu meriţi! Acelaşi individ hulpav îl “prezintă” pe Vasile Toniţa, de la Bârlad, cel a cărui firmă este prima din judeţ. Nici el nu îţi va da niciun ban! Nu meriţi!

Păstrând proporţiile, dacă Trump este bun în America, şi cred că americanii nu sunt nişte proşti şi ştiu ce votează, Corneliu Bichineţ este bun în Vaslui, şi vasluienii vor şti să voteze.  (Corneliu Bichineţ)

 

6 comentarii la „Dacă Trump este bun în America, Corneliu Bichineţ este bun în Vaslui!

 • 14 noiembrie 2016 la 01:17
  Permalink

  Da ce ai facut cameleon politic ce esti pt judet cand ai fost senator sau deputat ?sau ce ai facut pt judet si pt orasul in care te ai aciuat cand ai fost si tu si mihalache mari scule de deputati si senatori?doar v ati cacat in wc urile ce le aveati in case..in rest nimic..doar praduiala..migrator ce esti…

  Răspunde
 • 12 noiembrie 2016 la 18:54
  Permalink

  Firati voi sa fiti de smecheri! de 26 de ani suntem condusi de voi astia care sunteti si acum la putere. Oare cand dracu sa va ia o sa scapam de voi ma TOVARASILOR ?…

  Răspunde
 • 12 noiembrie 2016 la 17:53
  Permalink

  ce atatea sigle pe bichinel, credeti ca vi-l fura careva? Sau ati facut asta sa para si el om important? hahahaha ce ma mai amuza campania asta.

  Răspunde
 • 12 noiembrie 2016 la 12:28
  Permalink

  Mai bine fa ceva pt negresti, de vaslui se ocupa altii

  Răspunde
 • 12 noiembrie 2016 la 12:02
  Permalink

  Ei ce zici tu mai Nea Bichinet, eu zic sa te duci mata in america si sa vina el la vaslui, faceti un schimb asa, ca vad ca stii sa faci comparatii. Sau faci comparatii de astea, referindute la femei?

  Răspunde
 • 12 noiembrie 2016 la 11:31
  Permalink

  Candideazi ca presedinte al vasluiului bre?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.