Daniel Olteanu (PNL): “Alegerile din 11 decembrie sunt despre două lumi. Vasluienii trebuie să nu mai creadă în minciunile PSD”

Daniel Olteanu, candidatul PNL Vaslui la Camera Deputaţilor, prima poziţie în listă, a vorbit duminică, la evenimentul de lansare a candidaţilor liberali din judeţul Vaslui pentru alegerile din 11 decembrie, despre nevoia de desprindere de trecut, de minciunile şi pomenilor PSD, partidul care conduce de 26 de ani acest judeţ. “Ţineţi la copiii, la familia, la prietenii şi apropiaţii dumneavoastră? Mobilizaţi-i pe toţi cei în putere şi transmiteţi-le forţa votului pe care îl au, este cea mai de temut armă pentru toţi aceşti politicieni care ne-au transformat în judeţ de „categoria a doua”. Iar după vot, nu vă mulţumiţi cu puţin, cu drumuri pietruite. Cereţi totul, pentru că oferiţi totul! Alegerile din 11 decembrie sunt despre două lumi. Nu e vorba de un partid sau de altul, ci despre o lume a celor care au înţeles că minciuna şi abuzurile trebuie să înceteze şi altă lume, a celor care nu ştiu să trăiască altfel decât minţindu-i pe oameni. Avem argumentul că suntem de partea bună, aşa cum sunt majoritatea românilor”, a spus Olteanu, un mesaj care a electrizat sala în care s-a desfăşurat lansarea candidaţilor. Acesta a spus că alegerile din 11 decembrie au o miză foarte mare pentru judeţul Vaslui. “Oamenii trebuie să ştie că PSD îi vrea în continuare în sărăcie şi noroaie, pentru că aşa s-au învăţat să conducă acest judeţ de 26 de ani. Vasluiul merită mai mult. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus candidatul PNL, un discurs care a electrizat sala în care s-a desfăşurat lansarea candidaţilor liberali.

“Avem de partea noastră un prim-ministru, care vine cu proiecte ample”

La lansarea de duminică, candidatul PNL a vorbit şi despre programul special destinat judeţului Vaslui, pus la punct în perioada în care acesta era prefect, program prevăzut în Memorandumul “Dezvoltarea unor programe-pilot integrate, din fonduri europene şi bugetul naţional, pentru îmbunătăţirea situaţiei socio-economice a locuitorilor din fostele zonele miniere Valea Jiului, Roşia Montană-Munţii Apuseni şi din comunităţile marginalizate din Moldova (Vaslui-Iaşi)”. “Avem nevoie de un prim-ministru care vine cu proiecte ample pentru judeţul Vaslui, proiecte concrete. Dacian Cioloş a alocat 100 de milioane de euro pe baza acestui memorandum, bani cu care se pot face multe lucruri în comunităţile Vasluiului”, a spus Olteanu, la lansare.  La jumătatea lunii octombrie, autorul acestui memorandum, consilierul de stat al prim-ministrului Dacian Cioloş pe proiecte economice speciale, Ionel Dancă, a fost prezent în judeţul Vaslui, la invitaţia fostului prefect Daniel Olteanu, şi a oferit explicaţii cu privire la funcţionarea mecanismului de sprijin iniţiat de Guvern pentru comunităţile vasluiene marginalizate. Proiectele depuse de primăriile vasluiene vor avea întâietate la acordarea fondurilor şi, de asemenea, vor obţine punctaje suplimentare, faţă de cele de care beneficiază celelalte judeţe din ţară, mai precizează Olteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.