Candidatul independent Sorin Chelmu se bazează pe voturile celor care s-au săturat de partide

Singurul candidat independent din Vaslui, fostul secretar general al Guvernului, Sorin Chelmu, a ţinut ieri o primă conferinţă de presă, în cadrul căreia și-a prezentat experiența sa în guvernare, viziunea pentru România și și-a motivat candidatura, spunând că în calitate de deputat are puterea de a schimba lucrurile. Alături de acesta a fost prezentă o altă vasluiancă care a făcut carieră în alt colţ al ţării, Daniela Pepene, candidat independent la Camera Deputaților pentru județul Neamț.  “Vrem să facem o Ligă a candidaţilor independenţi din ţară, a celor care nu voteză o lege sau nu după cum le arată liderul de partid al grupului parlamentar.”,  a spus Sorin Chelmu.

“Nefăcând politică niciodată, dar lucrând în administraţia centrală timp de 23 de ani, am considerat că pot să fac ceva pentru judeţul în care m-am născut. Sigur că acest lucru nu îl voi putea face singur, dar lucrând cu administraţia locală şi cea centrală se pot face lucruri, astfel încât să nu mai auzim despre Vaslui că este polul sărăciei, să schimbăm imaginea potrivit căreia aici sunt doar crime, violatori, etc.  Dincolo de legătura afectivă cu acest județ, consider că am ajuns în punctul în care sunt capabil să contribui la scoaterea din sărăcie și dezvoltarea regiunii. Pentru mine, întoarcerea acasă nu înseamnă o retragere, ci o promovare. Ca specialist în agricultură și în administrație, cunosc bine blocajele birocratice existente și cred că există soluții pentru îmbunătățirea actului administrativ în folosul cetățeanului. Sunt convins că doar prin alegerea profesioniștilor județul Vaslui și România se pot dezvolta  sustenabil”, a spus Sorin Chelmu.

Acesta a fost susţinut de Daniela Pepene, femeie de afaceri de succes în Piatra Neamţ, cunoscută dealtfel şi în Vaslui, unde are o extensie a  activităţilor derulate.

“Ne-am fi găsit uşor, şi eu şi Sorin, locul în fruntea listelor unui partid. Doar că noi suntem independenţi de politică şi dependenţi de oamenii care ne înconjoară. Nu putem accepta să votăm potrivit intereselor unor grupuri şi nu potrivit conştiinţei noastre. Dacă vom reuşi, e bine! Dacă nu, fiecare dintre noi are un statut, este respectat ,  ne putem continua cariera fără nicio problemă, şi vom rămâne alături de oamenii din comunitatea noastră, necondiţionat”, a spus  Daniela Pepene.

Candidatul independent pentru Camera Deputaţilor a afirmat că speră să obţină un scor bun  la alegerile din  11 decembrie, bazându-se pe voturile celor nehotărâţi,  a celor nemulţumiţi, care s-au săturat de promisiuni şi de clasa politică, a celor care vor o schimbare, pe voturile tinerilor

One thought on “Candidatul independent Sorin Chelmu se bazează pe voturile celor care s-au săturat de partide

  • 23 noiembrie 2016 la 09:30
    Permalink

    Si ai mai avut loc de atata rosu si galben? Sa speram ca ai multe rude si prieteni…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.