“PNL vine cu mari proiecte în domeniul serviciilor medicale”

PNL vine cu mari proiecte în domeniul serviciilor medicale”, a anunţat candidatul Marius Arcăleanu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută marţi, 17 mai. Acesta a acuzat administraţia PSD că nu a mişcat un deget pentru îmbunătăţirea sistemului medical din oraş, a reclamat deficitul de cadre medicale, infrastructura Spitalului vechi, TBC-ului şi Policlinicii, a echipamentelor şi a instrumentarului

„PSD a acaparat sistemul medical vasluian prin nepotisme şi clientelism. Angajările şi promovările se fac pe baza apartenenţei la partid şi a relaţiilor de rudenie. Administraţia PSD nu s-a preocupat o clipă de condiţiile de viaţă şi de muncă ale personalului medical”, a afirmat Arcăleanu.

Candidatul PNl a spus şi că va „face totul pentru sistemul medical” : va construi 50 de apartamente pentru personalul medical, va dota serviciul medical de urgenţă cu două elicoptere medicale care să deservească întreg judeţul , va înfiinţa un centru de permanenţă si va iniţia un dialog cu Colegiul Farmaciştilor pentru a identifica soluţiile prin care putem avea, în fiecare zi, măcar o farmacie deschisă non-stop, prin rotaţie. „Voi demara un dialog cu Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a asigura şi în şcoli îngrijire medicală de calitate. Vom amenaja în fiecare cartier cişmele publice, vom monta toalete ecologice. Noi, PNL, vom însănătoşi acest sistem medical grav afectat de incompetenţa administraţiei PSD, pentru că ne pasă de sănătatea oamenilor. PSD-ului i-a păsat doar de el şi de clienţii lui, au făcut totul pentru ei. Noi vom face totul pentru sănătatea Vasluiului”, a afirmat Marius Arcăleanu. (Mihaela Zărnescu)

One thought on ““PNL vine cu mari proiecte în domeniul serviciilor medicale”

  • 18 mai 2016 la 12:49
    Permalink

    Arcaleanu asta parca e o marioneta. Vorbeste numai prostii si se cunoaste ca nici macar nu sunt prostiile pe care le gandeste el.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.