Cupa de gimnastică „Andreea Răducan” a ajuns la ediţia a VI-a

La sfârşitul acestei săptămâni, Bârladul primeşte vizita a peste 100 de sportive, care vor concura la ediţia a VI-a a Cupei de gimnastică „Andreea Răducan”, competiţie ce se va desfăşura, în Sala de sport a Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza” din Bârlad.

Manifestarea, va debuta vineri, 6 mai, cu primirea participanţilor şi antrenamente de acomodare. Ziua de sâmbãtã va fi dedicatã evoluţiei gimnastelor la aparate, în concurs evoluând sportive, cu vârste cuprinse între 9 şi 10 ani, din Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Galaţi, Focşani, Oneşti şi Bârlad. Lotul de arbitri va evalua prestaţia concurentelor în funcţie de vârstă.
„Am început aceastã competiţie acum şase ani, în oraşul din care am plecat în lumea mare a gimnasticii şi faţã de care am o datorie moralã enormã, în special pentru a-i asigura un viitor în acest sport. Suntem un oraş cu tradiţie de zeci de ani, iar faptul cã de aici am plecat eu, ambitioneazã şi gimnaste şi antrenori. Vrem sã le mulţumim autoritãţilor care ne-au sprijinit, oamenilor mei de bazã de aici şi mai ales sponsorilor noştri. Pentru că şi anul acesta am pregătit surprize pentru cele mici cu ajutorul partenerilor noştri: BCR, Brenntag, Ţiriac Auto, Fundaţia Olimpică Română”, a declarat Andreea Rãducan.
Cupa „Andreea Rãducan” se va desfãşura cu uşile deschise, iar accesul publicului va fi permis pe toatã durata întrecerii. (Foto: Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.