Cum va fi vremea de Paște

Ne vom bucura de vreme frumoasă doar până luni, când se întorc ploile. Nici pentru ziua de Paşte meteorologii nu vin cu veşti bune. Vremea va fi rece şi ploioasă în multe zone din ţară.

”Temperaturile vor fi, în general, între 20 și 30 de grade, 30 de grade în sudul Banatului sau în sudul Olteniei, însă cea mai caldă zi va fi ziua de luni, 18 aprilie, când se vor înregistra la scara întregii țări temperaturi între 22 și 32 de grade, cele mai ridicate temperaturi urmând să se înregistreze în lunca Dunării”, a susținut Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu ANM.

De luni se întorc ploile, iar temperaturile scad din nou.

”Din estimările pe care le avem, se pare că ultima decadă a lunii aprilie va evolua cu un regim termic ceva mai scăzut, temperaturile medii perioadei și cu perioade de instabilitate atmosferică. În jurul datei de 24 aprilie vor fi ploi locale în mare parte din țară. Cât privește vremea de 1 mai, este devreme să ne pronunțăm, însă se pare că și atunci sunt așteptate ploi locale și un regim termic mai modest decât în prezent”, a mai afirmat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.