Cum să îţi măreşti şansele de câştig la cazino când norocul nu este de partea ta

Cum să îţi măreşti şansele de câştig la cazino când norocul nu este de partea ta

Este clar că îţi trebuie noroc pentru a înregistra un câştig la jocurile oferite de către un cazino, fie el online sau offline. Nu întotdeauna norocul este de partea ta şi trebuie să ştii ca şi jucător cum să contracarezi această lipsă. Şansa este acolo pentru tine şi chiar dacă norocul nu te însoţeşte, există câteva ponturi de natură să îţi aducă în final câştigul dorit.

Despre asemenea ponturi vom detalia în rândurile următoare, astfel încât să ai la dispoziţie toate informaţiile care să te ajute să treci peste perioada în care norocul lipseşte de la datorie.

Găseşte jocurile care îţi dau cele mai bune şanse de câştig

888 casino îţi oferă o paletă de jocuri pe care cu greu o poţi refuza. Poţi începe cu păcănele sau te poţi implica în jocurile de masă, care dispun de o mulţime de variante de joc. Indiferent însă de alegerea pe care înţelegi să o faci, trebuie să te informezi întotdeauna despre jocul pe care îl încerci. Şi trebuie să faci acest lucru cu responsabilitate, studiind cu maximă atenţie caracteristicile acestuia. De aici poţi deduce cu uşurinţă care sunt jocurile cele mai ofertante prin prisma cedării de câştiguri şi poţi alege în consecinţă.

Dacă eşti fan păcănele, alege-le întotdeauna pe cele care au ataşate jackpoturi progresive şi al căror RTP este unul cât mai aproape de 100%. În cazul jocurilor de masă, trebuie să te orientezi către jocurile care au o margine de casă cât mai mică. Marginea de casă reprezintă avantajul cazinoului, deci aceasta trebuie să fie una mică astfel încât să îţi mărească şansa de câştig. Cel mai indicat joc de masă este cel de blackjack, care oferă un RTP de 99%, dar nu strică nici să încerci ruleta europeană. Aceasta are o margine de casă declarată de 2,72%, ceea ce înseamnă că ai 97,28% şanse să îţi adjudeci la acest joc un câştig bun.

Dublează pariurile

Ca să faci acest lucru este evident că ţi trebuie calitatea de client al unui site online. Numai în acest spaţiu ai posibilitatea să faci acest lucru, într-un cazino terestru acest lucru este imposibil. Nu poţi sta la 2 mese de blackjack într-un asemenea cazino din raţiuni uşor de înţeles. În mediul online însă lucrurile sunt extrem de permisive. Poţi juca simultan la câte mese de blackjack vrei, fără a avea parte de vreun impediment.

Îţi poţi dubla în acest fel pariurile şi poţi obţine o compensaţie frumoasă. Ce pierzi la o masă recuperezi la alta, astfel încât să te regăseşti tot timpul cu bugetul pe plus. Strategia merge de minune atât la jocul de blackjack şi baccarat cât şi la cel de ruletă sau cel de barbut. Depinde de tine ce joc alegi şi mai ales de variantele acestuia care se întâlnesc în oferta platformei unde activezi ca şi client. În final această strategie de dublare a pariurilor îţi măreşte fără dubiu şansa de câştig şi te ţine departe de pierderi nedorite.

Găseşte reguli mai avantajoase

Acest principiu se poate aplica în egală măsură la păcănele cât şi la jocurile de masă. Dacă ai jucat la păcănele, ai întâlnit fără discuţie sloturi care plătesc la modul derizoriu. Joci pe o miză de 50 de credite şi vezi că o mâna îţi aduce 0,20 credite, lucru care te irită în mod clar. Este modul în care acest joc este creat şi liniile de plată fac aici toată diferenţa. Va trebui să te axezi pe sloturi care ridică câştigul minim la o cotă acceptabilă, astfel încât să rămâi cât mai mult în joc. Nu trebuie decât să studiezi tabela de plăţi a slotului selectat şi să rulezi puţin miza pentru a vedea cum se schimbă plata. După acest lucru vei lua cu adevărat o decizie bună, vei continua sau nu să joci la aparat. La jocurile de masă lucrurile sunt mult mai simple, însă şi aici va trebui să te informezi.

Dacă iei ca exemplu jocul de blackjack, dacă realizezi 21 ar trebui să primeşti o cotă de 3:2. Ai investit 50 de LEI, vei ridica un câştig de 75. Sunt însă alte jocuri de blackjack care oferă pentru acelaşi punctaj o cotă de 6:5. Dacă nu faci raid calculele, ai pierdut încă de la început. În acest caz, vei învesti aceeaşi sumă de 50 de LEI dar câştigul tău va fi unul de 60 de LEI. Este o diferenţă majoră, care îţi va afecta profitul pe termen lung şi implicit timpul pe care îl petreci în compania jocului.

Atitudine pozitivă

Dacă eşti în faţa unui joc de noroc şi ai o atitudine defetistă, cu siguranţă că norocul te va evita. Accesezi un joc de noroc în principal pentru distracţia şi relaxarea pe care o poate oferi, dar nu strică să faci şi nişte bani frumoşi din joc. Este dovedit ştiinţific că o atitudine pozitivă face că jocul să fie mult mai plăcut şi aduce şi beneficiile scontate.

Nu trebuie însă să cazi în cealaltă direcţie, să începi să cheltui bani pe care nu îţi poţi permite să îi pierzi. Nu uita că distracţia este principalul scop iar dacă un câştig apare în această ecuaţie nu poate să fie decât binevenit.

Nu te baza doar pe noroc

Este adevărat faptul că norocul decide un câştig important la un joc de noroc, dar de ce să nu îţi îmbunătăţeşti şansele de câştig? O poţi face prin aplicarea câtorva strategii bine ţintite şi a unor tehnici de joc care şi-au dovedit eficacitatea. Nu trebuie să fi profesor în matematică pentru a face acest lucru, ai la dispoziţie internetul.

Este plin acest spaţiu de informaţii cu privire la acest lucru, informaţii care te aşteaptă la un singur click distanţă. Nu trebuie decât să urmezi paşii descrişi pentru o strategie şi să constaţi dacă a dat sau nu rezultate. Dacă şi norocul intervine aici atunci vei avea parte cu adevărat de un câştig impresionant.

Concluzie

Chiar dacă norocul primează la orice joc dintr-un cazino, îţi poţi îmbunătăţi şansele de câştig apelând la câteva tertipuri care să te ajute să îl completezi. Identifică deci jocurile cu cea mai mare şansă de câştig, adoptă o atitudine pozitivă şi cu siguranţă că vei avea parte de câştigul aşteptat!