Jocurile de noroc bazate pe abilitățile jucătorului

Jocurile de noroc bazate pe abilitățile jucătorului

După cum tehnologia avansează foarte rapid, la fel și cerințele și nevoile jucătorilor. Numărul de cazinouri online și alte platforme de gaming continuă să crească, permițând jucătorilor să acceseze virtual orice joc la care se pot gândi în mediul online și din confortul propriei lor case. Sunt cazinourile fizice învechite? Rămâne de văzut. Totuși, ceea ce evident nu devin învechite sunt jocurile de noroc bazate pe abilitățile jucătorului care devin tot mai captivante, creative și mai atrăgătoare în fiecare zi. Versailles gold este un site online de jocuri de noroc pe care îl poți încerca. Jocurile de noroc ce sunt bazate pe abilitățile jucătorilor sunt mai atrăgătoare în special pentru jucătorii cu experiență, întrucât le oferă o idee clară despre ce și cât de mult pot câștiga.

Ce sunt aceste jocuri?

Jocurile de noroc bazate pe abilitățile jucătorului sunt cele care se bazează mai mult pe cunoștința jucătorului decât pe șansă. Cu cât pariezi mai mult, cu atât vei câștiga mai mult în cazul în care ești un jucător experimentat. Developerii de jocuri creează diferite scenarii în funcție de mai multe caracteristici, astfel că oferă câștiguri mai mari jucătorilor mai buni. Pe scurt, aceasta este principala diferență între jocurile de noroc ce se bazează pe abilitățile jucătorului și cele care se bazează mai mult pe noroc.

Chiar dacă au devenit populare doar recent, aceste jocuri nu sunt ceva nou. Acestea există deja de mai mulți ani fără să fi suferit schimbări în ceea ce privește ideea lor principală sau structura inițială. Singura diferență față de forma lor inițială este că acum ele sunt disponibile online pe site-urile cazinourilor.

Poker – jocul cel mai dificil de la cazino

Poker-ul este unul dintre jocurile de noroc ce se bazează pe abilitățile jucătorului. Poate să fie regăsit sub diferite forme, cum ar fi Texas Hold’em, Razz, Omaha etc. Scopul principal de la Poker este să ai cea mai bună mână sau să îi convingi pe ceilalți de la masă că ai cea mai bună mână ca să renunțe. În unele variante de la Poker, cea mai bună mână este cea cu cele mai puține puncte.

Ceea ce face Poker-ul atât de popular este că reprezintă mai mult decât doar gambling. Acesta îți testează răbdarea, precizia și atenția, dar te și învață cum să abordezi ceilalți jucători în funcție de informațiile pe care le ai și să îi faci să greșească. Jocurile de Poker clasice diferă de Poker-ul virtual sau poker-ul din cazino.

În timp ce Poker-ul clasica te pune pe tine împotriva jucătorilor, cel virtual și cel de la cazino te pune pe tine împotriva dealer-ului. De asemenea, Poker-ul virtual și cel de la cazino nu țin la fel de mult de abilitățile fiecărui jucător, ci sunt mai mult bazate pe șansă. Totuși, tot ai nevoie de ceva cunoștințe pentru a putea câștiga și la acestea.

Blackjack – un compromis între șansă și abilități

Blackjack-ul este un joc care îmbină atât șansă ta de câștig, cât și abilitățile de jucător și este probabil unul dintre cele mai grele jocuri ce se bazează pe abilitățile jucătorului de la cazino. Se aseamănă puțin cu Craps la partea de abilități fără vreun control asupra rezultatului. Dealer-ul tot timpul are un avantaj. Totuși, dacă te folosești de matematică în mod corespunzător pentru a lua decizii, șansele tale de câștig vor crește. Tehnicile precum numărarea cărților sau ținerea minte a amestecărilor chiar te pot duce pe tine ca jucător în avantaj.

Blackjack-ul nu este niciodată jucător împotriva altor jucători, ci împotriva unui dealer. Dealer-ul este rolul central la o masă de Blackjack, întrucât acesta oferă câte o carte fiecărui jucător, care mai apoi decide dacă mai vrea o carte sau se oprește. Scopul este acela de a învinge dealer-ul. Poți învinge dealer-ul la Blackjack dacă ai 21 de puncte acumulate în mână când dealer-ul are sub 21 sau având un punctaj mai mare decât acesta. Deși faptul de a cunoaște matematică îți va crește destul de mult șansele de câștig, acest lucru tot nu va fi suficient pentru a câștiga pe termen lung.

Alte jocuri pe care le poți încerca

Până acum am menționat două jocuri foarte populare de la cazino care implică abilitățile tale de jucător. Totuși, trebuie să știi că acestea nu sunt singurele jocuri de genul. Îți voi prezența câteva jocuri cărora s-ar putea să vrei să le dai o șansă:

∙        Fantasy sports este un joc popular care le permite jucătorilor să își facă echipe cu atleții lor preferați și să parieze mai apoi folosindu-se de strategia pentru jucătorii aleși, implementand diferite cunoștințe despre statisticile acelor jucători selectați;

∙        Dominoes este un joc popular care implică abilitățile jucătorilor de toate vârstele. Din cauza că oferă mai multe variante și se bazează foarte mult pe abilitățile jucătorului, poate să fie destul de dificil de câștigat.

∙        Backgammon este un joc ce se folosește de zaruri pentru a determina ce mișcări poți face. Este un joc de table popular care incorporează și pariurile.

∙        Tonk este un joc de cărți similar cu cel de remi, concentrându-se mai mult pe partea de pariere. La Tonk, jucătorii încearcă să acumuleze cât mai multe puncte în funcție de valoarea cărților pe care le au în mână.

∙        Table – joc destul de popular în România al cărui obiectiv este să iei toate piesele jucătorului advers înainte că el să ți le ia pe ale tale.

∙        Scrabble este un joc în care trebuie să ghicești anumite cuvinte și poate să fie jucat sub forma unui turneu cu premii în bani. Jucătorul cu cele mai multe puncte ia premiul.

Concluzie

Toate jocurile pe care le-am menționat în acest articol vor reprezenta o provocare pentru mulți jucători și vor fi foarte atrăgătoare să fie jucate. Un lucru foarte bun la jocurile de la cazino ce se bazează pe abilitățile jucătorilor este că, cu cât vei juca mai mult, cu atât îți vei îmbunătăți și mai mult abilitățile, astfel că poate deși ai pierdut la joc, cu siguranță că tot ai câștigat ceva experiență.