Cetățean moldovean căutat de autoritățile germane, depistat la P.T.F. Albița

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat și reținut un cetățean din Republica Moldova urmărit internațional, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Germaniei.

În data de 04 iauarie a.c., în jurul orei 17,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul din Republica Moldova, B. Nicolae, în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, lucrătorii noștri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritățile germane pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Germaniei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.