Serbarea Florilor – simfonie a culorilor în centrul Vasluiului (galerie foto)

Vineri, 20 mai, în centrul municipiului Vaslui s-a deschis prima ediţie a Serbării Florilor, organizată de Primăria Vaslui.

Au răspuns  invitaţiei de a participa la această manifestare 30 de participanţi, din Sf. Gheorghe, Braşov, Mărăşeşti, Focşani, Galaţi, Tg. Mureş, Iaşi, Suceava, Târgovişte, Piteşti, Sibiu, Bucureşti, Oneşti, Alba Iulia, Bârlad, dar şi din Vaslui şi din Bălţi, Republica Moldova. Această primă ediţie se bucură şi de  prezenţa Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, a Grădinii Botanice Galaţi şi a patru primării din ţară: Mărăşeşti, Focşani, Piteşti şi Bârlad, care pune la dispoziţia doritorilor informaţii de specialitate
În prima zi, vasluienii s-au bucurat de spectacolul de culori, au admirat, în afară de flori şi aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, seminţe şi bulbi de flori sau sisteme de irigaţii.”Avem convingerea că această prima ediţie va fi un succes, care va pune temelia unei frumoase tradiţii în oraşul nostrum. Timp de trei zile, îi aşteptăm pe toţi vasluienii iubitori de frumos, de culoare şi parfum în Centrul Civic, dar şi în Parcul Copou, unde au loc spectacole, iar celor care pe 21 mai îşi sărbătoresc ziua numelui, le doresc un călduros şi sincer “La mulţi ani!”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui. (Mihaela Zărnescu)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.