Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Un subofițer ISU Vaslui dorește să finalizeze construcția unei case pentru șase copii orfani - Ziarul de Vaslui

Un subofițer ISU Vaslui dorește să finalizeze construcția unei case pentru șase copii orfani

Un subofiţer din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, iniţiator al mai multor campanii umanitare, doreşte să finalizeze construcţia unei case pentru şase copii părăsiţi de mamă, din localitatea vasluiană Parpaniţa.

Andrei Ghiorghieş a aflat despre apelul de ajutorare a celor şase copii, venit din partea preotului Vasilică Paraschiv şi şi-a propus ca alături de apropiaţi şi colegi de serviciu care doresc să se implice să strângă materiale de construcţii din donaţii şi să înceapă lucrul pentru finalizarea locuinţei.

“Suntem pregătiţi să le ducem copiilor alimente, rechizite, materiale de construcţii şi împreună cu prietenii, colegii de serviciu să participăm la tencuitul casei, turnatul şapei sau orice altă muncă de care e nevoie pentru finalizarea construcţiei casei în timp cât mai scurt, ca până de sărbători cei mici să se bucure de noua locuinţă. Oricine doreşte să dea o mâna de ajutor este binevenit în echipa noastră! Copii, venim să vă ajutăm!, a scris Andrei Ghiorghieş pe contul său de socializare.

Cei şase copii din suburbia Parpaniţa a oraşului Negreşti locuiesc doar cu tatăl într-o casă veche, ei fiind părăsiţi de mamă, în urmă cu câţiva ani. La iniţiativa preotului din localitate, a fost demarată construcţia unei locuinţe noi, dar banii proveniţi din donaţii s-au terminat şi casa nu a putut fi finalizată. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.