Incendiu la o vilă din Vaslui

Astăzi, în jurul orelor 1328, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu  produs la acoperişul unei locuinţe de pe strada Lacurilor din municipiul Vaslui.

La locul producerii evenimentului, s-au deplasat două echipaje cu două autospecială de stins incendii cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, iar în urma recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperişului, riscând generalizarea acestuia la nivelul întreagii locuinţe.

Imediat după recunoaştere, s-a acționat pentru localizarea şi lichidarea incendiului concomitent cu protejarea bunurilor expuse incendiului.

În urma evenimentului, din fericire nu au fost victime, iar datorită intevenţiei prompte a echipajelor de stingere, incendiul a fost localizat în faza de dezvoltare a acestuia, pagubele limitându-se la aproximativ 20 mp de acoperiş din tablă ondulată pe astereală din lemn şi termoizolaţia din polistiren aferentă acestuia.

Cauza probabilă care a putut genera incendiul a fost coşul de fum deteriorat sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile (lemn) al centralei termice.

One thought on “Incendiu la o vilă din Vaslui

  • 5 ianuarie 2016 la 16:09
    Permalink

    Ard casele la Vaslui ca lemnele de foc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.